Menu

Onze samenwerking met student stay

In het bruisende Leeuwarden bevindt zich Student Stay, een levendig appartementencomplex dat een thuis biedt aan internationale studenten die naar de stad komen om te studeren. Met verschillende gebouwen gelegen nabij het NHL, wordt dit complex gerund door een jonge en dynamische groep studenten. Als officiële partner van de NHL biedt Student Stay niet alleen onderdak, maar ook een gemeenschap voor studenten van over de hele wereld. Wij zijn trots dat wij weer een partner zijn van Student Stay als betrouwbare schoonmaak dienstverlener.

Inhoud artikel

Dit voordeel bieden wij aan hen

Multi Reiniging Noord Nederland heeft het voorrecht om nauw samen te werken met dit fantastische studentenverblijf. Wij zijn verantwoordelijk voor bijna alle schoonmaakwerkzaamheden van Student Stay, waardoor we efficiënter kunnen werken en meerdere taken achter elkaar kunnen uitvoeren. Deze samenwerking bespaart Student Stay niet alleen tijd in het aansturen van meerdere dienstverleners, maar ook kosten, omdat we taken kunnen bundelen en slimmer kunnen werken.

Uitgebreid Takenpakket

Ons takenpakket voor Student Stay is uitgebreid en divers. Een van de uitdagende taken is het wassen van ramen en kozijnen. Gelegen aan het water, vereist dit vaak dat we ons apparatuur in het water moeten plaatsen om alles grondig te reinigen. Wij deinzen niet terug voor deze uitdaging en zorgen ervoor dat alles er weer spik en span uitziet.

Schoon houden van zonnepanelen:

Bovendien bevinden zich bovenop de gebouwen van Student Stay talloze zonnepanelen die de studio’s van energie voorzien. Het regelmatig schoonmaken van deze panelen is essentieel, omdat vuil kan leiden tot verminderde energieopbrengst. Wij hebben duidelijke afspraken gemaakt over de frequentie van het schoonmaken en hebben transparante prijsafspraken gemaakt, zodat Student Stay altijd weet waar ze aan toe zijn.

Daarnaast dragen we zorg voor het buitenterrein van Student Stay. Dit buitenterrein is een visitekaartje voor hun accommodatie en moet daarom representatief zijn voor de buitenwereld. We zijn er trots op dat we aan dit succes mogen bijdragen door het onderhouden van dit belangrijke aspect van hun verblijf.

Conclusie

Kortom, Student Stay heeft gekozen voor een partner die meerdere taken kan uitvoeren en zo de kosten laag kan houden. Door onze samenwerking kunnen zij zich concentreren op hun kernactiviteiten, wetende dat het onderhoud van hun accommodatie in goede handen is. Wij zijn toegewijd aan het ondersteunen van hun streven naar kostenbeheersing, omdat we begrijpen hoe belangrijk het is om de servicekosten voor studenten betaalbaar te houden.

Net zoals Student Stay streven ook wij naar succes in het verlagen van uw servicekosten. Bij Multi Reiniging Noord Nederland kunnen we dit voor u realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte, zodat we samen kunnen kijken hoe we een op maat gemaakt plan kunnen ontwikkelen om uw servicekosten te verlagen.

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis schoonmaaktips
Over de auteur
Peter Mulder
Hallo! Ik ben Peter Mulder, eigenaar van Multi Reiniging Noord-Nederland. Wij leveren niet alleen uitstekende diensten, maar delen ook graag kennis en tips om onze sector te verbeteren. We schrijven regelmatig artikelen met nieuws en waardevolle tips om onze klanten en de industrie te helpen groeien.
Volg ons ook op social media
Tags:
Categorieën berichten:
Ga voor perfect resultaat
Schoonmaak overlaten aan echte professionals?
Multi Reiniging Noord-Nederland werkt slim en efficiënt, wat ons zeer voordelig maakt.
Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek uw besparing op schoonmaak.
Andere interessante artikelen:
Haal tot 10% meer opbrengst uit uw zonnepanelen!

Vervuilde zonnepanelen leveren minder op!

Ontdek hoeveel extra rendement u kunt behalen met onze gratis online rendement check.