Menu

Gevelreiniging

Het schoonhouden van gevels zorgt ervoor dat het gebouw er goed uit blijft zien en de materialen langer meegaan, schade wordt voorkomen en de luchtkwaliteit verbetert. Hierdoor blijft de waarde van het gebouw behouden en zijn er minder dure reparaties nodig in de toekomst.

verantwoord & groen

Duurzame en milieuvriendelijke gevelreiniging

Bij het schoonmaken van gevels letten we goed op het materiaal, hoe vies het is en welke schoonmaakmethode het beste werkt. Dankzij onze milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen krijgen de gevels een grondige reiniging zonder schade aan te richten aan gevel en natuur. Wij hechten veel waarde aan het behoud van de natuurlijke schoonheid van gevels en gaan daarom uiterst zorgvuldig te werk om deze te behouden.

Samenwerken

Voor wie we klaar staan

Particuliere huiseigenaren

Bedrijven en kantoren

Vastgoedbeheerders

Langdurige samenwerkingen in de spotlight:

dit maakt ons uniek

Deze oppervlaktes maken we weer als nieuw

Houtwerk

Of het nu gaat om houten gevelbekleding, kozijnen of balkons, wij zorgen voor een zorgvuldige reiniging van al uw houtwerk. Met behulp van geschikte reinigingsmethoden verwijderen we vuil, algen en andere verontreinigingen, terwijl we de kwaliteit van het hout behouden.

Kunststof

Kunststof gevelbekleding, ramen en deuren kunnen na verloop van tijd vuil en vlekken verzamelen. Onze reinigingsdiensten zorgen voor een grondige verwijdering van deze vervuiling, waardoor uw kunststof oppervlakken er weer als nieuw uitzien en hun levensduur wordt verlengd.

Baksteen en beton

Betonnen en bakstenen gevels kunnen worden aangetast door vuil, mossen en algen, waardoor ze er dof en verweerd uitzien. Met onze gespecialiseerde reinigingstechnieken herstellen we de oorspronkelijke uitstraling van uw gevels, zodat ze weer hun natuurlijke schoonheid laten zien.

Altijd een eerlijke deal

Prijzen voor het reinigen van gevels en muren

Bij het vaststellen van de prijs voor gevelreiniging houden we rekening met factoren zoals de grootte, het materiaal en de mate van vervuiling van de gevel. Omdat elke gevel uniek is en reinigingsbehoeften kunnen variëren, kan de prijs sterk verschillen.

Om een nauwkeurige offerte te kunnen maken, vragen we klanten vaak om een foto van de gehele gevel. Op basis hiervan beoordelen we de staat van de gevel en schatten we de benodigde reinigingswerkzaamheden in, zodat we een eerlijke prijs kunnen bieden die past bij de specifieke behoeften van de klant en de gevel.

Stop met te veel betalen voor uw muren

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoeveel u kunt besparen!