Menu

ontmoet peter

Eigenaar van dit geweldige bedrijf

” Ik begon dit bedrijf met een eenvoudige visie: het leveren van schoonmaakdiensten die het leven van onze klanten gemakkelijker maken.

Elke dag weer geeft het me een gevoel van voldoening om te zien hoe we met onze diensten een positieve impact hebben op de dagelijkse routines en het welzijn van onze klanten. Het is fijn om te weten dat we bijdragen aan een schonere en gezondere omgeving waarin onze klanten beter kunnen leven en werken.

onze missie

Een totaalpartner die geeft om uw beurs

Wij geloven dat klanten geen handvol bedrijven moeten benaderen voor verschillende schoonmaakklussen, omdat dit zowel tijd als geld kost. Multi Reiniging Noord Nederland streeft ernaar een totaalpartner te zijn op het gebied van schoonmaak. Hierdoor kunnen we slimmer werken, wat u tijd en kosten bespaart. Wij bereiken dit door nauw samen te werken met onze klanten, hun behoeften te begrijpen en ons dienstenpakket aan te passen om aan die behoeften te voldoen.

onze missie

Een totaalpartner die geeft om uw beurs

Wij geloven dat klanten niet verschillende bedrijven moeten benaderen voor verschillende  schoonmaakklussen. Als totaalpartner streven we naar efficiëntie en kunnen we slimmer werken, waardoor we tijd en kosten besparen. Door nauw samen te werken begrijpen we de behoeften van onze klanten en passen we ons dienstenpakket daarop aan.

Binnen 4 stappen een schonere omgeving

1

Offerte aanvragen

Of het nu om een eenmalige klus of langdurige samenwerking gaat, wij luisteren naar uw behoeften en maken een inventarisatie op basis van de offerteaanvraag.

2

Passend voorstel

Daarna ontvangt u per email een op maat gemaakte voorstel, waarbij u alle details rustig kunt bekijken. Bij akkoord plannen we samen de uitvoering op een geschikte datum en tijd.

3

Aan de bak!

Onze medewerkers zorgen voor een grondige en efficiënte schoonmaak, met als doel het bereiken van duurzame en langdurige resultaten die uw verwachtingen overtreffen.

4

Evaluatie

Na de klus volgt een evaluatie, waarbij we graag uw feedback ontvangen. We streven naar voortdurende verbetering en een langdurige samenwerking met al onze klanten.

Zakelijke partner

Schoonmaak van complexen & panden

Een schoon pand of complex straalt professionaliteit uit en creëert een positieve eerste indruk voor klanten, medewerkers en bewoners. Bij Multi Reiniging Noord-Nederland begrijpen we deze essentiële behoefte en bieden we op maat gemaakte schoonmaakoplossingen aan die perfect aansluiten op uw zakelijke vereisten.

Verandering in de schoonmaaksector

Wij zijn er niet alleen om schoon te maken, maar om een verschil te maken – om ruimtes te transformeren, om levens te verbeteren en om onze klanten een ervaring te bieden die hun verwachtingen overstijgt.

– Multi Reiniging Noord-Nederland

Particulier

Een schoon huis, Een gelukkig thuis

Voor particuliere schoonmaakdiensten bieden wij een persoonlijke aanpak die gericht is op het creëren van een schone en comfortabele leefomgeving voor u en uw gezin. Van regelmatig onderhoud tot eenmalige dieptereiniging, Multi Reiniging Noord-Nederland staat klaar om uw woning weer te laten stralen.
Glazenwasser in Leeuwarden
Haal tot 10% meer opbrengst uit uw zonnepanelen!

Vervuilde zonnepanelen leveren minder op!

Ontdek hoeveel extra rendement u kunt behalen met onze gratis online rendement check.