Menu

Terras reinigen

Een schoon en nieuw terras zorgt voor een frisse uitstraling van uw buitenruimte, verhoogt de levensduur van uw terrastegels en creëert een uitnodigende omgeving om van te genieten met familie en vrienden.

Uw terras weer als nieuw

Professionele terrasreiniging voor een langdurig resultaat

Een vies terras is onvermijdelijk, vooral na de winter, wanneer roet, fijnstof en gebruikssporen zich aan uw terrastegels hechten. Hoewel twee keer per jaar reinigen gebruikelijk is – in de lente bij de eerste zonnestralen en aan het einde van de zomer – kan tussentijds schoonmaken ook geen kwaad. Toch kan het een uitdaging zijn, vooral als u niet over de juiste reinigingsproducten beschikt. Daarom bieden wij professionele reinigingsservices aan, waarbij we gebruik maken van speciale technieken en professionele apparatuur om het beste resultaat te behalen. 

Samenwerken

Voor wie we klaar staan

Particuliere huiseigenaren

Bedrijven en kantoren

Vastgoedbeheerders

Langdurige samenwerkingen in de spotlight:

dit maakt ons uniek

Zo maken we je terras weer als nieuw

Stoomreiniging

Deze methode maakt gebruik van hete stoom om vuil, algen, mos en andere verontreinigingen effectief te verwijderen, zonder gebruik te maken van agressieve chemicaliën.

Hogedrukreiniging

Voor hardnekkige vervuiling en verontreinigingen gebruiken we hogedrukreiniging om grondig te reinigen. Hiermee verwijderen we vuil, vet, schimmel en andere ongewenste stoffen.

Bescherming en afdichting

Als laatste brengen we een beschermende coating aan om het terras te beschermen tegen toekomstige vervuiling, vlekken en verkleuring.

het proces

Eerst reinigen, dan beschermen...

Ons terrasreinigingsproces begint met een inspectie van uw terras om de vervuiling en problematische gebieden te identificeren. We kunnen dit in kaart brengen aan de hand van de afbeeldingen die u ons hiervan stuurt.

Vervolgens kiezen we de juiste reinigingstechniek voor uw terras. Wanneer we aan de slag gaan gebruiken we milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, wat zorgt voor optimale resultaten zonder schade aan uw terras. Na de reiniging bieden we als extra een beschermende coating aan om uw terras te beschermen tegen toekomstige vervuiling en verkleuring.

Betaal niet langer te veel voor het onderhoud van uw terras

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoeveel u kunt besparen!