Menu

Glazenwasser in Leeuwarden

Op zoek naar een professionele glazenwasser in Leeuwarden? Wij bieden professionele glasbewassing voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring weten we hoe we slim en voordelig voor u te werk kunnen gaan.

Eén van de goedkoopste glazenwassers in Leeuwarden

Laat je niet misleiden door het woord ‘goedkoop’ – onze prijzen zijn een weerspiegeling van onze slimme manier van glasbewassing en niet van de kwaliteit die we leveren. We begrijpen dat kosten belangrijk zijn, daarom streven we ernaar om slimmer en effectiever ramen te wassen, zodat we onze klanten de beste glasbewassing kunnen bieden tegen de meest eerlijke prijzen.

Dankzij onze slimme en efficiënte aanpak kunnen we sneller glazenwassen en mogen we onszelf kronen als één van de goedkoopste glazenwassers in Leeuwarden en omstreken.

Eén van de goedkoopste glazenwassers in Leeuwarden maakt ramen schoon

Hét schoonmaakbedrijf in Leeuwarden

Of het nu gaat om kantoren, winkels of gewoon woningen, wij zijn het schoonmaakbedrijf in Leeuwarden dat overal een glimlach brengt met professionele schoonmaak dankzij jarenlange ervaring.

Glazenwasser in Leeuwarden in actie voor een particuliere huiseignaar

Particuliere huiseigenaren

Glazenwasser in Leeuwarden heef ladder op schouder voor een bedrijfspand

Bedrijven en kantoren

Vastgoedbeheerders

partners

Uw vaste glazenwasser in Leeuwarden

Zo gaan onze glazenwassers in Leeuwarden te werk:

Eco-vriendelijke reinigingsmiddelen

Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen werken net zo effectief als traditionele middelen, maar zijn minder agressief en laten geen schadelijke resten achter voor mens en natuur.

Handmatige detailafwerking

Na het reinigen van de ramen besteden onze glazenwassers extra aandacht aan de details. Ze inspecteren en reinigen met de hand de kozijnen en randen, voor een perfect resultaat.
Icon voor schoonmaakbedrijf in Leeuwarden doet aan glazenwassen/glasbewassing

Osmose water glazenwasser

Onze glazenwassers gebruiken altijd  osmosewater voor glasbewassing. Dit water is vrij van mineralen en vuil, wat resulteert in streeploos schone ramen zonder residu.

Wat kost een glazenwasser in Leeuwarden?

Een prijs voor glazenwassen in Leeuwarden wordt bepaald aan de hand van verschillende factoren:

 • De locatie van het huis.
 • De oppervlakte van de te reinigen ramen.
 • De aanwezigheid van roosters in de ramen.
 • De mate van vervuiling.
 • De bereikbaarheid van de ramen.

Voor een nauwkeurige prijsberekening is het handig om een foto te uploaden. Bij voorkeur ontvangen we een foto waarop de volledige gevel te zien is, genomen van een afstandje. Foto’s van alle zijden van de woning zijn ook welkom.

Glazenwasser in Leeuwarden maakt kozijnen schoon met een doek
Uitstekend
Gebaseerd op 18 recensies
Anna Dijkstra
Anna Dijkstra
2024-05-15
Dit schoonmaakbedrijf in Leeuwarden heeft fantastisch werk geleverd bij het reinigen van mijn woning. Ze waren professioneel, efficiënt en lieten mijn huis brandschoon achter. Ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een totaalpartner als schoonmaakbedrijf in Leeuwarden.
marit mulder
marit mulder
2024-05-13
Super netjes werk leverd hij af in één woord chapeu!
Thomas Willemsen
Thomas Willemsen
2024-05-10
Vriendelijke man met een goeie service!
Pascal Bos
Pascal Bos
2024-05-10
Multi Reiniging Noord-Nederland regelt al onze schoonmaakbehoeften voor ons! Met slechts één aanspreekpunt voor al onze vragen, weten we altijd bij wie we moeten zijn. Ze zijn betrouwbaar, leveren uitstekend werk en hanteren lage kosten. We hoeven nooit meer naar iemand anders te zoeken!
Vereniging Beroepsgoederenvervoer
Vereniging Beroepsgoederenvervoer
2024-05-10
Geweldig bedrijf met een toffe eigenaar! Multi Reiniging Noord-Nederland doet al enige tijd alle schoonmaaktaken voor ons bedrijf. Dit scheelt ons kosten en enorm veel tijd!😁
wiebe .v d veen
wiebe .v d veen
2024-05-10
Deze ramenwasser leverd goede service en de ramen van mij zijn weer glas helder top
tommy van der veen
tommy van der veen
2024-05-10
Dit ramenwasbedrijf in Leeuwarden heeft mijn ramen sprankelend schoon gekregen! Geweldige service, vriendelijk personeel en een fantastisch resultaat. Ik raad ze zeker aan voor iedereen die op zoek is naar professioneel ramenwassen!
noord south
noord south
2024-05-10
Dit ramenwasserijbedrijf in Leeuwarden heeft mijn ramen glanzend schoon gekregen! Ze leverden snel en professioneel werk, en mijn ramen zien er nu weer prachtig uit. Ik ben zeer tevreden en zal ze zeker opnieuw inhuren voor mijn volgende schoonmaakklus!
Mike Maas
Mike Maas
2024-05-08
Top resultaat na dat hij klaar is met schoonmaken, en een hele aardige jongen!

Stap over naar de voordeligste glazenwasser in Leeuwarden!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en ontdek hoeveel u kunt besparen op glasbewasing!

Altijd een glazenwasser in de buurt

Onze professionele glasbewassing maakt een reis door heel Friesland, niet alleen in Leeuwarden! Met onze snelheid zorgen we ervoor dat er altijd een glazenwasser in de buurt is. Dus waar u ook bent, u hoeft nooit lang te wachten op schone ramen. Vraag eenvoudig een offerte aan via de onderstaande knop zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken.

Glazenwasser in Leeuwarden en klant staan naast elkaar

Veelgestelde vragen over onze glazenwassers:

Wat zijn de tarieven voor glasbewassing in Leeuwarden?

Het bepalen van een prijs voor glazenwassen gebeurt op basis van verschillende factoren. Wij stemmen onze prijzen namelijk af op de specifieke behoeften en situatie van onze klanten.

 

Upload een foto van de omgeving:

Om een nauwkeurige inschatting te kunnen maken, vragen wij onze klanten om foto’s te sturen. Upload hier uw foto, zodat we een offerte op maat kunnen maken en naar u kunnen sturen.

Bieden jullie ook andere professionele reiniging in Leeuwarden aan?

Multi Reiniging Noord-Nederland biedt de volgende professionele reinigingsdiensten aan in Leeuwarden:

 

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

Wij accepteren betalingen alleen via digitale transacties. Hiervoor kunnen wij een factuur, een betaalverzoek of een iDEAL-link sturen.

Zijn jullie beschikbaar voor eenmalige reinigingsklussen in Leeuwarden?

Ja, wij zijn beschikbaar voor eenmalige reinigingsklussen in Leeuwarden. U kunt hiervoor vrijblijvend een offerte opvragen.

Zijn jullie glazenwassers verzekerd en gecertificeerd?

Onze glazenwassers zijn volledig verzekerd en gecertificeerd. Bovendien investeren we jaarlijks in bijscholing om hun kennis en ervaring met betrekking tot nieuwe technieken en materialen up-to-date te houden.

Is periodiek glazenwassen met een looptijd en langdurig contract verplicht?

Ons periodieke reinigingsplan is flexibel en vrijblijvend. Dit betekent dat u niet vastzit aan vervelende abonnementscontracten of andere verplichtingen.

Het plan is op maat gemaakt; we bekijken per woning of pand hoe vaak reiniging nodig is. Als u vindt dat uw ramen er nog prima uitzien, schuiven we de datum gewoon wat verder op.

Onze glazenwassers in Friesland

Naast onze glazenwassers in Leeuwarden, bieden we ook professionele glasbewassing aan in andere plaatsen. Staat uw plaats er niet bij? Geen zorgen, wij maken graag een ommetje voor u!

 • Glazenwasser Heerenveen
 • Glazenwasser Drachten
 • Glazenwasser Sneek
 • Glazenwasser Harlingen
 • Glazenwasser Franeker
 • Glazenwasser Dokkum
Haal tot 10% meer opbrengst uit uw zonnepanelen!

Vervuilde zonnepanelen leveren minder op!

Ontdek hoeveel extra rendement u kunt behalen met onze gratis online rendement check.