4 tot 10% meer rendement op uw zonnepanelen!

Wist u dat professioneel schoonmaken van zonnepanelen het rendement aanzienlijk verhoogt? Ervaar het nu met 15% introductiekorting op uw eerste reiniging. Daarnaast krijgt u tijdelijk 12% levenslange korting op toekomstige zonnepaneel reinigingen.* Mis deze kans niet om uw zonnepanelen optimaal te laten presteren!

Beschermende tools

We gebruiken speciale borstels die zijn ontworpen om vuil en stof effectief te verwijderen zonder uw zonnepanelen te beschadigen. Zelf reinigen kan blijvende schade veroorzaken door het gebruik van onjuiste materialen.
Icon voor voordeligste schoonmaakbedrijf in Leeuwarden

Gegarandeerd meer rendement!

Onze experts zorgen voor een perfecte reiniging van uw zonnepanelen, waarbij ze altijd gebruikmaken van de nieuwste kennis en technieken om maximaal rendement te garanderen.

Speciale osmose water

We gebruiken osmose water omdat het streeploos reinigt en geen vuil achterlaat, waardoor de energieopbrengst van de zonnepanelen wordt gemaximaliseerd.

Professioneel reinigen van zonnepanelen optimaliseert en verlengt!

Twijfelt u over het reinigen van uw zonnepanelen? Onderzoek toont aan dat vuil, stof en vogeluitwerpselen de opbrengst tot wel 10% kunnen verminderen. Door professionals in te schakelen, kunnen uw zonnepanelen weer optimaal presterenen gaat de levensduur ervan omhoog. Dit zorgt voor meer rendement en voorkomt schade aan uw panelen.

Ik twijfelde eerst of het schoonmaken van mijn zonnepanelen echt zoveel verschil zou maken. Maar sinds de professionele reiniging door Multi Reiniging Noord-Nederland is mijn energierekening merkbaar lager. De zonnepanelen zien er ook weer als nieuw uit. Absoluut de moeite waard!

undefined (4)

Thom Reijnders

Leeuwarden

Een vriend raadde me aan om mijn zonnepanelen te laten schoonmaken. Ik had nooit gedacht dat het zo’n verschil zou maken! De efficiëntie van mijn zonnepanelen is merkbaar verbeterd.

images

Frederik Overtoon

Stiens

Ik wist niet dat vuil zo’n invloed kon hebben op mijn zonnepanelen. Sinds ik Multi Reiniging Noord-Nederland inschakel, haal ik veel meer rendement uit mijn systeem. Hun kennis en zorgvuldige werkwijze zijn echt een aanrader!

undefined

Susanne van der Linde

Harlingen

Ik was altijd voorzichtig met het schoonmaken van mijn zonnepanelen, bang dat ik ze zou beschadigen. Maar met de hulp van Multi Reiniging Noord-Nederland heb ik nu veel betere resultaten en verhoogde energieopbrengst. Hun professionaliteit en zorgvuldigheid gaven me meteen vertrouwen.

image.71548.2992523

Vivianne Veenstra

Burgum

Ik probeerde altijd zelf mijn zonnepanelen schoon te maken, maar merkte dat ik ze beschadigde en niet de juiste materialen en water gebruikte. Sinds ik Multi Reiniging Noord-Nederland inschakel, werken mijn zonnepanelen weer optimaal en hoef ik me geen zorgen meer te maken over schade.

undefined (3)

Charlotte Van Kessel

Franeker

Langdurige samenwerkingen in de spotlight:

Partner van multi Reiniging noord-nederland genaamd Grouwster vlet
Partner van multi Reiniging noord-nederland genaamd student stay leeuwarden
Partner van multi Reiniging noord-nederland genaamd Blanken maritiem service

Tijdelijk korting pakket

3.39
/ per zonnepaneel
  • Eerst volgende reiniging: €3,39 per zonnepaneel
  • Levenslange korting: 12% €3,50 per zonnepaneel*
  • Normaal € 4,00 per zonnepaneel
  • Prijzen zijn Ex. Btw
Tijdelijk 15% korting

Tijdelijk korting pakket

€3,39

per zonnepaneel

Eerst volgende reiniging 15% korting:
€3,39 per zonnepaneel
Levenslange 12% korting:
€3,50 per zonnepaneel*
– Normaal € 4,00 per zonnepaneel

Prijzen zijn Ex. Btw

Wij nodigen een beperkt aantal mensen uit om mee te doen aan ons programma

Wij kunnen helaas maar een beperkt aantal mensen toelaten tot ons kortingsprogramma vanwege onze drukke agenda en beperkte vrije plekken. We willen namelijk voor iedereen de tijd nemen om de hoogste kwaliteit en persoonlijke aandacht te garanderen bij de reiniging van uw zonnepanelen.

Beschikbare tijd om u aan te melden:

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Veel gestelde vragen

Kan ik mijn zonnepanelen niet gewoon zelf schoonmaken?

Hoewel het mogelijk is om uw zonnepanelen zelf schoon te maken, kan dit riskant zijn zonder de juiste kennis en apparatuur. Professionals gebruiken gespecialiseerde apparatuur en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die veilig zijn voor uw panelen en zorgen voor een grondige reiniging zonder schade te veroorzaken. Dit voorkomt ongelukken en zorgt voor een optimaal resultaat.

Hoe vaak moeten zonnepanelen professioneel gereinigd worden?

De frequentie van reiniging hangt af van uw locatie en de omgevingsomstandigheden. Over het algemeen wordt aangeraden om zonnepanelen minstens één keer per jaar professioneel te laten reinigen. In gebieden met veel stof, pollen of vogeluitwerpselen kan vaker reinigen nodig zijn. Regelmatige reiniging zorgt voor consistent hoge prestaties en maximale energieopbrengst.

Is professionele reiniging niet te duur?

Het is begrijpelijk dat kosten een zorg kunnen zijn. Echter, om deze reden hebben wij onze prijzen verlaagd zodat het voor iedereen toegankelijk is. Door het verhogen van de energieopbrengst en het verlengen van de levensduur van uw zonnepanelen, verdient u de investering in reiniging snel terug. Daarnaast voorkomt u dure reparaties die kunnen ontstaan door onjuiste reiniging.

Waarom kiezen voor Multi Reiniging Noord-Nederland?

We begrijpen dat u op zoek bent naar de beste service voor uw zonnepanelen. Multi Reiniging Noord Nederland onderscheidt zich door onze lokale expertise en persoonlijke benadering. Als een toonaangevend bedrijf in Noord Nederland, kennen wij de specifieke uitdagingen van deze regio, zoals de invloed van kustwinden en landbouwstof. Wij gebruiken geavanceerde, milieuvriendelijke reinigingsmethoden die niet alleen uw zonnepanelen grondig schoonmaken, maar ook hun levensduur verlengen zonder schade te veroorzaken. et onze jarenlange ervaring en focus op klanttevredenheid garanderen wij dat uw zonnepanelen optimaal presteren en u maximaal rendement behaalt.

Hoe weet ik of mijn zonnepanelen echt schoon zijn na een professionele reiniging?

Twijfels over de effectiviteit van de reiniging zijn normaal. Na een professionele reiniging kunt u meestal direct een verbetering in de effectiviteit zien. Multi Reiniging Noord-Nederland biedt voor- en na-foto's aan om de kwaliteit van hun werk te tonen. Dit geeft u de zekerheid dat uw zonnepanelen grondig en effectief zijn gereinigd.

* Het huidige tarief met de levenslange korting is € 3,50. Houd er rekening mee dat dit tarief zal stijgen wanneer onze tarieven omhoog gaan.

Nu tijdelijk:

  • Eerste keer: 15% korting | €3,39 per zonnepaneel
  • Levenslange korting: 12% korting | €3,50 per zonnepaneel*

Bonus loopt af binnen:

00
Uren
00
Minuten
00
Seconden

Nu tijdelijk:

  • Eerste keer: 15% korting
  • Levenslange korting: 12% korting

Bonus loopt af binnen:

00
Hr.
00
Min.
00
Sec.